Beste trainers en andere volleybal vrienden.

Volleybalxl-2

Een groot probleem dat trainers vaak binnen uw vereniging hebben, is het bedenken van interessante oefeningen en dynamische trainingen voor hun team. Daarvoor hebben een aantal volleybalfanaten een oplossing bedacht:
www.volleybalxl.nl

VolleybalXL is dé online portal voor alle volleybaltrainers. Hier vindt u interessante, dynamische, leuke volleybaloefeningen op beeld, uitleg van volleybaltermen en blogs van volleybalexperts. Kortom, volleybalXL is de plek waar volleybalkennis op één plek wordt ondergebracht. Op deze manier wordt het voor trainers eenvoudiger om trainingen op te bouwen én houden we het trainerschap leuk en uitdagend. Niet geheel onbelangrijk; de spelers zullen de verfrissende oefeningen gaaf vinden en uit eigen ervaring weten we wat dat kan doen met de toename van het ledenaantal.

Uiteraard willen wij heel volleyballend Nederland infecteren met ons volleybalvirus, www.volleybalXL.nl. Maar wij hebben uw hulp daar wel voor nodig. Daarom onze vraag of u het bericht in de bijlage wilt plaatsen op uw website, wilt delen op social media en/of wilt verspreiden onder uw leden. Het plaatsen van een link op uw website naar volleybalxl.nl wordt gewaardeerd. Daarnaast hebben wij de VolleybalXL flyer in de bijlage toegevoegd. Indien u hierin interesse hebt, kunnen wij u ook een aantal per post toesturen.

Op voorhand willen wij u van harte bedanken.

Met sportieve groet,

VolleybalXL