Beste bezoeker van onze site indien u contact met onze vereniging wilt opnemen kunt u dit doen via en met onze secretaris (zie onderstaande gegevens).

Onder “over ons” treft u ook gegevens aan van de andere VC S.E.C. contactpersonen.

Indien u onze vereniging wilt bezoeken tijdens de trainingen en/of wedstrijden bent u welkom in de Sporthal de Polfermolen. Meer info over onze sporthal treft u ook onderstaand aan.
Kom gerust eens langs en bezoek ons vrijblijvend.

VC S.E.C.
secretariaat
Suzanne Franssen

mail: secretaris@vcsec.nl

Algemeen e-mail vereniging:
info@vcsec.nl
website vereniging
www.vcsec.nl

Routebeschrijving

De hoofdingang van het sport en recreatiecentrum Polfermolen is gelegen aan de Plenkertstraat. De parkeerplaats voor bezoekers van het sport en recreatiecentrum ligt aan de Prins Bernhardlaan. De loopafstand tot de hoofdingang is ongeveer 300 m.

De parkeerplaats in de Plenkertstraat is uitsluitend voor vergunninghouders en invaliden. De kosten van het parkeren aan de Prins Bernhardlaan zijn € 1,10 per dag (verkrijgbaar per bonnenboekje van 10 stuks voor €11,00) uitsluitend voor leden van het sport en recreatiecentrum Polfermolen. Als u van deze aparte parkeerkaart geen gebruik maakt, gelden de gebruikelijke parkeertarieven.

Tevens is er voor vaste bezoekers van het sport- en recreatiecentrum de mogelijkheid om een jaarparkeerkaart te kopen voor € 62.50. Met dit abonnement kunt u een jaar lang uw auto parkeren op de parkeerplaats aan de Prins Bernhardlaan. Deze parkeerkaarten zijn verkrijgbaar op het gemeentehuis. Hierbij dient u wel te overleggen dat u lid bij ons bent dmv een lidmaatschapkaart.

Voor de aanreistijden en routes verwijzen wij u naar onderstaande logo’s. De loopafstand vanaf het station tot aan het sport en recreatiecentrum is ongeveer 5 minuten.

WHERE WE ARE

Sport en Recreatiecentrum De Polfermolen
Plenkertstraat 50
6301 GM Valkenburg aan de Geul
Tel. 043-6016173
Fax 043-6018260
www.polfermolen.org

DROP US A NOTE

Oeps, er is iets fout gegaan! Uw is succesvol verstuurd.