Vrienden van VC S.E.C.

Familie Schurgers, Jan (ere-lid) en Marianne
Familie Janssen-Meurders (Anita Meurders en Ruud Janssen, Youri en Jeroen)
Familie Constam

Jeanne en Leon Blom

 

Vorig jaar zijn we een nieuwe weg ingeslagen door het opzetten van een nieuwe organisatie voor onze volleybalvereniging S.E.C. Zoals bekend, zijn inmiddels enkele werkgroepen actief, o.l.v. coördinatoren, die ieder op hun eigen specifieke terrein onze volleybalvereniging verder voorbereiden op de toekomst. Ons grote doel is onze volleybalclub als gezonde, kwalitatief goede en gezellige vereniging te laten voortbestaan tot in lengte van dagen, voor iedereen uit Valkenburg en omgeving. Speciale focus hierbij geven wij aan onze jeugd, de toekomst van elke vereniging! Inmiddels hebben we een aantal getalenteerde spelers die op regionaal niveau niet misstaan. Maar we willen meer; we investeren in onze senioren en ook andere facetten binnen onze vereniging willen we zeker niet vergeten. Het mag duidelijk zijn dat dit alles ook en kostenplaatje heeft. Verenigingen hebben het niet gemakkelijk om de begroting sluitend te krijgen. Zeker in deze economisch moeilijke tijd is dit extra lastig. Sponsoren zijn afwachtend, subsidies worden minder, kosten stijgen en contributies kun je niet oneindig laten stijgen.

Met ingang van het nieuwe seizoen (2013-2014) is er een nieuwe manier om onze vereniging te steunen.

Wordt “VRIEND VAN VC S.E.C.”

Je kunt heel eenvoudig “Vriend van VC S.E.C.” worden door jaarlijks een donatie van 25€ of 50€ te doneren aan onze vereniging.

We zijn dus op zoek naar o.a. oud-leden, ouders, grootouders of andere familieleden van onze leden of andere donateurs die onze doelstellingen en vereniging willen ondersteunen.

Indien jij onze vereniging een warm hart toedraagt, aarzel dan niet en meldt je aan als “VRIEND VAN VC SEC”!!

Je kunt dit direct regelen door het door jouw gewenste bedrag te doneren t.n.v. VC S.E.C. op rekeningnummer: NL12INGB0679817999 o.v.v. jou naam & donatie VC S.E.C. Wij zullen op onze website bijhouden wie zich aanmeldt als nieuwe “Vriend van VC S.E.C”.

Wil je meer info over deze of andere manieren om onze vereniging te steunen neem dan contact op met Anita Marx (lid werkgroep Sponsoring): (prsponsoring@vcsec.nl) of onze penningmeester Paul Benders (penningmeester@vcsec.nl).

Ook in ons digitale bulletin zal aandacht gegeven worden aan de “Vrienden van VC SEC”.

De eerste “Vrienden van VC S.E.C.” hebben zich inmiddels aangemeld (zie onderstaand). Wie volgt??