Beste allemaal,
Hulp gevraagd; s.v.p. bericht even lezen. Wie doet mee!!

VC S.E.C. is gevraagd om met een grote crew (23 personen) te assisteren (horecabuffet in tent) bij de Cauberg Cycle Cross wedstrijd op zondag 20 oktober a.s.
Zoals bekend zijn we als vereniging steeds op zoek naar nieuwe inkomstenbronnen. Naast Carnagala en Pop on Top is de ons aangeboden activiteit voor ons een interessante manier om onze begroting op orde te houden.
VC S.E.C. mag de grote horecatent bemannen.
We worden vanaf 9 uur verwacht. De wedstrijden beginnen om 10:00 uur. De afsluiting wordt omstreeks 19:00 uur verwacht (inclusief after party).
Er kan dus eventueel weer in 2 groepen gewerkt worden.
Het betreft een evenement dat voor het eerst onder de vlag van de UCI georganiseerd wordt als een wereldbekerwedstrijd. Zowel de NOS als de BRT zenden de wedstrijd live uit.
Het is de 1e wedstrijd van dit cyclo cross seizoen. Uitgaande van gegevens van vorige edities op andere plaatsen worden ca. 5000 tot 8000 gasten verwacht.
Alhoewel dit moeilijk in te schatten is dus een prachtig evenement met een mooi deelnemersveld. Ook een evenement dat Limburg en Valkenburg weer op de kaart zet.
Ondanks de korte voorbereidingstijd willen we ingaan op het verzoek. We zijn dus nu op zoek naar leden, VC S.E.C. vrienden, familie, kennissen en/of anderen die voor VC S.E.C. deze dag willen helpen bij dit evenement. Je bent dan aanwezig bij dit prachtige evenement en je steunt VC S.E.C. en natuurlijk ook de organisatie van deze wedstrijd. Een dag met top wielersport maar ook veel amusement.
We hebben afgesproken om a.s. maandag door te geven of het lukt om het gevraagde aantal medewerkers te leveren.
Heb je deze dag (of een gedeelte van de dag) tijd om te helpen of weet je iemand die dit leuk wil doen geef dit dan door aan Marieke Custers (via activiteiten@vcsec.nl).
Zie voor meer info en programma:  http://www.caubergcyclocross.com/
Met sportieve groet,
Bestuur en coördinatoren VC S.E.C.