Afgelopen week werden de laatste thuiswedstrijden van dit volleybalseizoen gespeeld. Een druk weekend met veel VC S.E.C. in de Polfermolen. Donderdag speelden de dames recreanten al hun laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. S.E.C. had de titel al op zak en won ook deze wedstrijd met 3-1 (25-11, 25-16, 17-25, 25-11). Zaterdag speelde het meisjes B team tegen VC Patrick Echt en verspeelden helaas een 2-1 voorsprong en verloren dus helaas met 2-3. Dit team staat momenteel op een mooie 4e plaats. Dames 1 speelde de streekderby tegen VC Voerendaal en wist set 1 t/m 3 een zeer constante overwinning te behalen. Set 4 werd weliswaar door Voerendaal gewonnen maar S.E.C.  klom weer even op naar plaats 5 en verliet met een positief gevoel het speelveld (25-13, 25-12, 25-15, 23-25). Heren 1 kwam set 1 t/m 3 tekort tegen Furos 2. Anders dan de setstanden doen vermoeden was het toch een leuke wedstrijd met veel strijd. In set 4 kreeg S.E.C. loon naar werken (16-25, 17-25, 15-25 en 25-21). S.E.C. staat op dit moment op plaats 4 in de competitie en moet nog 1 wedstrijd spelen tegen nummer 3 Fyrfad. Het meisjes C team speelde zowel donderdag als zaterdag. Beide keren moest men de meerdere erkennen in de tegenstander en wist men helaas geen set te winnen.  Het combi B jongens team kwam dit weekend 2 keer in actie. Zaterdag werd een constante overwinning behaald tegen nummer 4 Flamingo’s Gennip (25-15, 25-21, 25-20, 25-18). Zondag werd gespeeld  tegen koploper en al kampioen Fit en Fysio Limac. Een mooi affiche, nummer 2 tegen nummer 1, werd ook een boeiende wedstrijd. Twee talentvolle teams die voor de eer streden. Uiteindelijk won het Combi team met 3-1 (25-21, 19-25, 25-23 en 25-22). Beide teams treffen elkaar nog 1 keer ion de laatste wedstrijd van dit seizoen. Het combiteam kwam in ieder geval door deze overwinning korter bij de koploper en verstevigde hun 2e plaats.