Vandaag is de start van een “normale” week. Dit betekent dat ook de volleybal activiteiten volgens het gewone schema verlopen. De voorbereidingen voor de wedstrijden van a.s. zaterdag 10 januari gaan vandaag van start. We wensen iedereen natuurlijk veel succes en plezier met de 2e competitiehelft.

Trainer Hans Nijhuis schreef onderstaande tekst waarvoor dank. Uiteraard onderschrijven we de inhoud.

Hallo Beste VC S.E.C.-ers,

Daar het mij niet gelukt was om bij de ledenvergadering aanwezig te zijn hierbij dit stukje. Inmiddels ben ik al weer 1 ½ jaar als trainer werkzaam bij de dames van VC S.E.C.. Zo heb ik inmiddels de vereniging een beetje beter leren kennen. En ik moet zeggen, het bevalt mij prima bevalt bij SEC. De sfeer is relaxed en gezellig. Daarnaast is er het streven om progressie te maken. Dat blijkt wel uit het feit dat er zowel aan de heren als aan de dames kant hard gewerkt wordt om het niveau op te krikken.

Onder de bezielende leiding van het bestuur, met daarbij voorzitter Ruud als boegbeeld, zie ik steeds meer nieuwe leden die met enthousiasme de zo mooie volleybalsport komen beoefenen in Valkenburg. En dat doet goed.

Het is goed om te zien dat, in de moeilijke en magere jaren na de brand in de Wiegert, de club nu weer in de lift zit. Als geen ander weet ik dat dit niet vanzelf gaat. Dit vergt veel inzet van iedereen. Niet alleen op het veld, maar ook bestuurlijk en organisatorisch is er veel te doen om dat proces succesvol te maken.

Of het nu om tellen, fluiten, het trainen van een groep, of om het coördineren van de dames- of de herenafdeling gaat, het zijn allemaal taken en functies die van levens belang zijn voor iedere club. Ik zou dan ook een beroep willen doen op iedereen om eens te bekijken in hoeverre je een steentje kunt bijdragen. Of misschien ken je wel iemand die dat zou kunnen. Het is echt niet zo moeilijk om iets te betekenen in de organisatie van de club. En bedenk, vele handen maken licht werk.

Ik hoop dan ook dat het groeiproces wat de club nu doormaakt, door kan zetten, zodat oude tijden kunnen herleven in Valkenburg.

Groeten, Hans Nijhuis.