Beste VC S.E.C. vrienden, lees onderstaande info op welke wijze je VC S.E.C. kunt steunen via Jan Linders.

advertentie_sponsor_je_club_a4-page1

 

Van aanstaande maandag 14 september t/m zondag 11 oktober kunnen jullie VC S.E.C. steunen door jullie boodschappen te doen bij “Jan Linders” aan het Walramplein te Valkenburg. Sponsor onze Club! Hoe doe je dat? Allereerst deel en like dit bericht zo veel mogelijk zodat ook jouw vrienden op de hoogte zijn van deze actie. Vertel het tevens aan familie, vrienden, buren, klasgenoten etc. etc. In de actieperiode ontvangen alle klanten van Jan Linders supermarkten bij iedere 10 euro aan boodschappen een Jan Linders sponsor munt. Je kunt de sponsor munt in de supermarkt doneren aan één van de deelnemende clubs. De VC S.E.C. “donatie bus” staat dus in deze periode bij Jan Linders te Valkenburg. Dus krijg je munten in een andere vestiging doneer ze dan in Valkenburg of geef ze voor 11 oktober af bij een van onze bestuursleden. Hoe meer sponsor munten een club verzamelt, hoe meer de clubkas gespekt wordt.
LET OP!! Er zijn ook speciale munten in omloop, de zogenaamde VERTIENDUBBELAARS. Hiermee vertienvoudig je het aantal munten dat je krijgt bij jouw boodschappen. Zo spek je de clubkas nog sneller!
Er zijn ook nog leuke kleurplaten in ons bezit. Als deze gekleurd bij de vestiging wordt ingeleverd krijg je 3 munten en deze kun je dan weer doneren aan VC S.E.C.
Kijk voor meer informatie op www.vcsec.nl of janlinders.nl/sponsorjeclub

Jan Linders achterkant