Digitaal inschrijfformulier en affiche beschikbaar.

Zand in je haar, de zon op je bol, een lekker muziekje op de achtergrond en … volleybal! De perfecte ingrediënten voor een voorproefje op de zomer. En daar hoef je echt niet helemaalvoor naar het strand. In het weekend van 20, 21 en 22 juni organiseert volleybalclub S.E.C. namelijk het allereerste City Beachvolleybal Event!

Het BePoster A3 city beachvolleyball event_DEF_HR-page-0achvolleybal toernooi zal plaatsvinden op een unieke locatie, midden in het toeristische centrum van bruisend Valkenburg aan de Geul! De drie beachvolleybal velden zullen te vinden zijn op het altijd gezellige Theodoor Dorrenplein, waar het dankzij de omringende terrassen zowel voor de deelnemers als de toeschouwers goed toeven is. Ook zal er naast de velden extra vertier te vinden zijn voor de allerkleinsten.

Verdeeld over de drie dagen kan er gespeeld worden op diverse niveaus en in verschillende samenstellingen. Op vrijdagavond zal het Leeuw Bier Business2Beach toernooi  gespeeld worden door verschillende bedrijventeams. Op zaterdag en zondag worden de velden vrijgemaakt voor volleyballers van alle niveaus: de CMV jeugd (niveaus 4 t/m 6), de C, B en A jeugd, senioren laag en hoog (dames en heren) en de recreantenteams (dames en heren). Ook vriendenteams en familieteams zijn van harte welkom!

Ben jij een echte volleybal liefhebber of heb je zin in een voorproefje van de zomer? Mis dit nieuwe evenement dan absoluut niet! Je vind het volledige programma op www.vcsec.nl/beachtoernooi/programma.

Inschrijven kan via de website www.vcsec.nl/beachtoernooi/inschrijven of door contact met ons op te nemen via info@vcsec.nl.
Be there!