Maandag avond werd de training bezocht door een vertegenwoordiger van “Scoren voor de Club”. Een actie waar VC S.E.C. voor de 1e keer aan mee heeft gedaan.

WP_20150210_001

 

Alle jeugdleden hebben een steentje bijgedragen om “donateurs” te vinden voor onze vereniging.
Afgelopen maandag werden de resultaten bekend gemaakt. Alle deelnemers kregen een kleine attentie. Voor de best scorende leden en team was er nog een extra beloning. Het CMV team 2/3 scoorde als team het hoogste gemiddelde opgehaalde bedrag (€ 36,61 p.p). Dit team mag binnenkort met het hele team gaan zwemmen. Mirte Benders scoorde individueel het beste (€ 76,50). Mirte mag binnenkort een keer naar de film en wordt uitgenodigd om bij een wedstrijd van dames 1 speler van de week te zijn. De actie leverde (na aftrek van kosten) totaal een mooi bedrag van € 776,00 op. Zeker een mooi resultaat. Met dank aan de jeugdleden en de organisatie en jeugdtrainers voor de coördinatie.

Wat hebben de dames van Volleybal Club SEC toch een FANTASTISCHE opbrengst behaald! Met 35 leden hebben ze samen het mooie bedrag van EUR 776 ‘gescoord’ voor hun club.
Laat de carnaval nu maar beginnen….!

Namens het Scoren voor de Club team een SUPER GEZELLIGE carnaval gewenst! ALLAAFFFFFF!!
Wil jij ook een Scoren voor de Clubactie voor jouw vereniging organiseren? Kijk op www.scorenvoordeclub.nl