Door de 1-3 overwinning op buur Schrijen Lippertz VCV 2 verstevigde Dames 1 hun positie in de middenmoot. Alleen de start van S.E.C. was zwak waardoor meteen via 25-22 een (onnodige) 1-0 achterstand werd opgelopen.  De overige sets kwam S.E.C. niet in gevaar. Via 18-25, 20-25, en 17-25 werd het dus 1-3. S.E.C. staat nu op een 6e plaats maar zowel de verschillen naar beneden als de verschillen naar boven zijn gering. Volgende week staat een belangrijke uitwedstrijd op het programma tegen VC Heerlen. Dit team staat op dit moment 1 plaats hoger met 2 punten meer. Na deze wedstrijd zal dus blijken of er een verdere stijging op de ranglijst inzit. Ook in de klasse van heren 1 is het spannend. De teams van plek 1 t/m 5 zijn aan elkaar gewaagd. VC S.E.C. (nr. 4) ging op bezoek bij Furos Kerkrade (nr. 5).  Het verschil op de ranglijst kwam ook in de eindstand tot uitdrukking. Het was voor S.E.C. wel een “achtbaan-wedstrijd”. Hele goede periodes werden afgewisseld met momneten dat men absoluut door de ondergrens zakten. S.E.C. begon overtuigend en nam een 0-5 voorsprong. Deze werd ook weer even makkelijk afgegeven en dit resulteerde zelfs in een 25-18 verlies in de 1e set. Waarschijnlijk was er op dat moment weinig geloof in succes maar S.E.C. kwam sterk terug en trok de stand gelijk via 22-25. De derde set weer een onverklaarbare terugval waardoor Furos via 25-12 weer de leiding nam. Opneem kwam S.E.C. (niet meer verwacht) terug en dwong via 23-25 een 5e set af. Deze werd door de thuisploeg met 15-9 gewonnen. S.E.C. behoudt hiermee de 4e plaats en laat Furos op 2 punten achterstand. Volgende week komt nummer 2 Fyrfad naar de Polfermolen. Fyrfad staat 4 punten boven S.E.C. en maar 2 punten achter op de koploper Jokers 2. Een zeer belangrijke wedstrijd dus voor S.E.C. om aansluiting bij de top te houden maar ook voor Fyrfad om de koploper niet uit het oog te verliezen (aanvang 18:00 uur Polfermolen). Het combi jongens B team won zonder in gevaar te komen met 4-0 van Jokers (25-15, 25-11, 25-9 en 25-14). Dit team speelt volgende week uit tegen Fit & Fysio Limac, de enige concurrent voor het kampioenschap. Het meisjes B team verloor met 3-1 van koploper ADC 2 maar kon trots zijn op de setwinst. Het heren recreantenteam speelde afgelopen maandag al tegen Jokers en wist de 5 setter niet in hun voordeel te beslissen.