Deze week noteren we voor de VC S.E.C. teams positieve uitslagen. Er werden in totaal 7 wedstrijden gespeeld waarin VC S.E.C. 6 keer wist te winnen. De week begint zoals altijd op maandag en op deze dag speelden de heren recreanten tegen Jokers VC en behaalden de eerste 4-0 overwinning van deze week. De heren recreanten doen weer mee in de top 3 van deze klasse. Op maandag 1 december staat de streekderby tegen de nummer 1 VC Margraten op het programma. Vrijdagavond ging het 2e dames recreanten team op bezoek bij VC Margraten. Ondanks het verschil op de ranglijst hadden onze dames het nog knap lastig tegen deze tegenstander. Uiteindelijk werd wel de 2e 4-0 in het voordeel van een VC S.E.C. team geregistreerd. Dit recreanten team voert de ranglijst aan samen met VC Voerendaal en speelt over 2 weken tegen deze concurrent. Zaterdag werden een 5 tal thuiswedstrijden gespeeld. Het meisjes C team (met overwegend 1e jaars C speelsters) dwongen een 5 setter af tegen VC Patrick. Deze werd met 3-2 gewonnen en hiermee was de 2e winst van dit seizoen een feit en een bevestiging dat het team een prima ontwikkeling doormaakt. Dames 1 kreeg VC Furos 2 op bezoek. Na een goed begin (2-0) werd de 3e set verspeeld maar volgde een herstel in de 4e set. Door deze 3-1 winst staat Dames 1 nu op een 4e plek en staan komende weken enkele zware wedstrijden op het programma zoals volgende week de uitwedstrijd tegen Vludoc 2 uit Nuth. Meisjes B bleef ook in de 8e wedstrijd ongeslagen en makkelijk overeind tegen Furos 2 (4-0). Met nog 2 wedstrijden te spelen in deze klasse lijkt dit team te sterk in deze klasse en zal men in de 2e helft in de 3e klasse van de seniorencompetitie gaan spelen.  Heren 1 zorgde voor een ware verrassing In de 1e set moest men nog de meerdere erkennen in Furos 2 (de nummer 2 van deze klasse) en verloor met 18-25. De heren wisten zich boven verwachten nog eens te motiveren en kwamen goed in hun spel via 25-16, 25 21 en 25-21 werd een 3-1 overwinning behaald. Heren 1 staat hierdoor nu op een 5e plaats. Dames recreanten 1 speelden tegen koploper VC Mestreech 1 een zeer verdienstelijk wedstrijd. Er werd weliswaar met 0-4 verloren maarde setstanden (o.a. 22-25 en 23-25) geven aan dat er zelfs minimaal 1 setje ingezeten had.