VC S.E.C. kledingsponsor P. Wouters Zn klaar voor de toekomst. Zoals jullie allemaal weten kunnen wij al vele jaren (waarschijnlijk al meer dan 40 jaar) rekenen op de steun van de firma P. Wouters en Zn.

WP_20160116_18_21_03_Pro

 

Nagenoeg alle leden hebben VC S.E.C. een trainingspak of wedstrijdshirt gesponsord door deze elektro speciaalzaak aan de L.vd Maesenstraat te Valkenburg. Afgelopen maanden heeft men hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling van de winkel en showroom. Deze verbouwing is nagenoeg afgerond en het resultaat mag er zijn. Als straks in juli het nieuwe winkelcentrum geopend wordt is het uiterlijk van P. Wouters en Zn in ieder geval ook klaar voor de toekomst. Aan de uitstekende service waar dit bedrijf bekend om staat zal uiteraard niets veranderen. We wensen de hele “Wouters Crew” heel veel succes. Uiteraard voor iedereen een goed moment om eens te gaan kijken.

Op onderstaande foto uit 1980 ontvangen we uit handen van oprichter Paul Wouters en zoon Jo Wouters sporttassen. Inmiddels is de volgende generatie Stan en Ylvie (en haar man Marco) actief in de zaak.018 sponsor fa Wouters 1980