Nieuwe websites nevobo.nl en volleybal.nl LIVE!
Het is het zover! Twee nieuwe websites: nevobo.nl en volleybal.nl. Daarmee hebben we een speciale online plek voor iedereen die het volleybal mogelijk maakt op nevobo.nl én een platform voor de volleyballers, fans en sportliefhebbers op volleybal.nl.

Nevobo.nl
Voor informatieve en/of functionele onderwerpen kunnen clubbestuurders- en functionarissen, officials, trainers en coaches, vakdocenten en organisatoren vanaf vandaag terecht op de nevobo-site. De site is te openen op alle devices en heeft een nieuw uiterlijk gekregen en een duidelijke structuur. Naast veel functionele informatie en berichten, vind je er ook onder andere de spelregels, reglementen, informatie over opleidingen, bijscholingen, bijeenkomsten en meer. Als je al een inlog had voor de website nieuw.nevobo.nl, kun je hiermee gewoon weer inloggen op nevobo.nl. Alle functionaliteiten die voorheen op nieuw.nevobo.nl stonden, zijn nu hier beschikbaar. We hopen hiermee een duidelijke plek te bieden voor iedereen die het volleybal mogelijk maakt en de vele informatie vindbaar weer te hebben gegeven. Natuurlijk horen we graag wat je ervan vindt en/of er zaken zijn die we zouden kunnen toevoegen!

Volleybal.nl
Het vernieuwde volleybal.nl is ontwikkeld voor de volleyballer en volleyballiefhebber! Centraal staan de competitie, toernooien, Oranje en ‘alles wat leeft’ binnen de volleybalcommunity. Ook deze site is in een nieuw jasje gegoten en natuurlijk geschikt voor alle devices. We hopen dat volleybal.nl de belangrijkste online plek wordt voor iedereen die geïnteresseerd is in volleybal, beachvolleybal en zitvolleybal, van jong tot oud. Van het laatste volleybalnieuws, interessante achtergrondartikelen, Oranje, de gekste berichten op social media, de leukste volleybalfilmpjes, foto’s en verhalen en niet te vergeten… de competitie met de mogelijkheden om je favoriete teams in te stellen.

Deel je verhalen en goede ervaringen
Ook jouw vereniging of één van jullie teams kan in de spotlight komen te staan! Wil je een leuk verhaal, activiteit, een leuke video of een good practice delen op de website(s)? Mail dan naar de redactie via redactie@nevobo.nl.

Wij hopen dat je – net als wij – enthousiast bent over de twee nieuwe online platformen en zien je bijdrage graag tegemoet!

Veel lees- en surfplezier!

Met een sportieve volleybalgroet,
De redactie!