Door de overwinning (2-3) overwinning in een leuke en spannende wedstrijd tegen nummer 3 VC Bach kan ons meisjes B team niet meer ingehaald worden op de ranglijst. Via 23-25 en 16-25 nam men een 0-2 voorsprong en werden de benodigde punten gescoord. Set 3 en 4 gingen via 25-19 en 25-18 naar VC Bach. De buit was voor de S.E.C. dames al binnen maar de wedstrijdwinst wilde men ook mee naar huis halen. Dit lukte door set 5 met 11-15 te winnen. In de jeugdklassen worden 2 competities per wedstrijdseizoen gespeeld. De 1e helft kan VC S.E.C. dus niet meer ingehaald worden. Met nog 1 wedstrijd te gaan werden alle wedstrijden tot nog toe gewonnen. Vanaf Januari volgt er een nieuwe competitie indeling/inschrijving voor de jeugdteams en laagste seniorenklassen. De dames gaan de uitdaging aan en gaan dan in de senioren dames 3e klasse van start. Hier kunnen ze dan ervaring opdoen vooruitlopend op een volgend seizoen. Dames, trainers (Youri, Iris en aan het begin van het seizoen Hans en Henk) en coaches (Axel, Paul en Marianne) van harte gefeliciteerd met dit resultaat en veel succes in de 2e competitie helft. Uiteraard werd ter afsluiting nog samen een hapje gegeten (zie ook het fotoalbum op onze facebook pagina). Onderstaande Foto’s Francois Stevens.