Vandaag feliciteren wij Phily Geraards met haar verjaardag. Een verjaardag die ze altijd als bijzonder zal blijven herinneren. Zoals mischien niet iedereen weet heeft Phily na een 35 jarige actieve carriere bij onze club a.g.v. haar gezondheidsproblemen moeten besluiten om te stoppen met volleyballen. Een besluit dat haar zwaar viel maar niet anders kon. Nadat ze al 20 jaar geleden een donor nier …mocht ontvangen functioneerd ook deze nier niet meer. Phily staat al weer heel lang op de wachtlijst voor een nieuwe nier. Zonder resultaat. Iets dat overigens wederom aangeeft hoe belangrijk het is om een donorcodicil in te vullen.
En dan vandaag na zo lang wachten komt het bericht dat weer hoop geeft (zie onderstaand bericht van Phily zelf). Phily we wensen je vandaag een prachtige verjaardag toe. Veel succes komende maanden met de onderzoeken en dat het goede nieuws van vandaag uiteindelijk ook zal resulteren in het gewenste resultaat waar jullie al zo lang op aan het wachten zijn. Natuurlijk ook voor Loe die hier een zeer bijzondere en lovenswaardige bijdrage aan gaat leveren.

Phily Geraards-Slenter
SUUUUUUUPPPPPPPER Blij. Ik hoor net van het AZM dat er een POSITIEVE MATCH is bij het cross-over programma. Wij horen bij 4 koppels. Alles gaat nu nog gecontroleerd worden en na de laatste onderzoeken zal er een datum geprikt worden. Ergens in het najaar zal het dan hopelijk toch gebeuren. Duimen!!!!.