Ook de laatste maanden hebben we wederom pogingen ondernomen om voor 2016 weer een City Beach Volleybal Event Valkenburg te programneren. Een dergelijk 3 daags event is alleen mogelijk met ondersteuning (subsidie en faciliteiten) van de Gemeente. De Gemeente Valkenburg aan de Geul wil graag een evenementen stad zijn en heeft hier ook een subsidiepot voor. Er zijn meer aanvragen dan budget. Het college heeft ook voor 2016 keuzes moeten maken. Helaas is de keuze niet op het City Beach Volleybal Event Valkenburg gevallen en heeft men andere voorkeuren. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om een dergelijk regionaal event voor Valkenburg te organiseren. Wij betreuren dit natuurlijk en hadden de organisatie graag weer opgepakt.

 

 

Laatste tijd ontvingen we veel vragen over het City Beachvolleybal Event 2015. Komt er een vervolg op het geweldige Event van 2014?

IMG_7651
We hebben ook dit jaar veel energie gestoken in het mogelijk maken van dit Event. Na ontvangst van alle offertes en sponsortoezeggingen hebben we helaas moeten besluiten om dit jaar over te slaan. We gaan het voor volgend jaar opnieuw proberen. Uiteraard wilden we weer dezelfde kwaliteit leveren. Dit was niet mogelijk. Op dit moment is het niet gelukt de totaal begroting voor dit jaar rond te krijgen. We hebben daarom besloten om de editie 2015 niet te laten doorgaan.
Gelet op de resterende voorbereidingstijd is verder uitstel van deze beslissing niet verantwoord.
We zullen voor 2016 (17, 18 19 juni) de haalbaarheid opnieuw onderzoeken en alles aan doen om het dan wel mogelijk te maken. Dus noteer deze datum nu al in de agenda.
We willen alle partijen bedanken voor hun medewerking en toegezegde steun om een City Beachvolleybal Event 2015 mogelijk te maken.
We rekenen op ieders begrip voor deze beslissing.
Met vriendelijke groet,
Organisatie
City Beachvolleybal Event Valkenburg
VC S.E.C

FB_20140623_23_46_13_Saved_Picture

 

 

DSC06662

 

 

Beste (Beach) volleybal liefhebber: welkom op deze pagina. De volleybalvereniging VC S.E.C. Valkenburg zal in 2014 voor het eerst een Beachvolleybal Event organiseren in het hartje van het toeristisch en- winkel centrum van Valkenburg aan de Geul. De toernooidagen zijn vrijdagavond 20 juni, Zaterdag 21 juni en Zondag 22 juni. Het beach event zal plaatsvinden op het Theodoor Dorrenplein te Valkenburg. De beachwedstrijden en andere activiteiten zullen vanaf de gezellige terrassen te bewonderen zijn. Er zal gespeeld worden in diverse klassen (zie onderstaand). Voor iedereen is er wel een klasse waarvoor ingeschreven kan worden. Naast het sportieve element waarvoor we jullie uitnodigen om mee te doen is Valkenburg natuurlijk dé plek om te bezoeken voor een gezellig dagje of weekend. In Valkenburg is altijd iets te doen. Ook in dit weekend vinden er weer diverse activiteiten plaats. Ook de winkels zijn op vrijdagavond, zaterdag en zondag geopend. Na het sporten is er natuurlijk een zeer ruime keuze en diversiteit aan cafe’s en restaurants zowel direct aan het Theodoor Dorrenplein of elders in Valkenburg waar de dag sfeervol voortgezet kan worden.  Op deze pagina zal actueel nieuws en nformatie over het “City Beachvolleybal Event” geplaatst worden. De wedstrijden en andere activiteiten zullen op het Theodoor Dorrenplein plaatsvinden. Het toernooi zal gespeeld worden op vrijdagavond (Leeuw Business2Beach volleybaltoernooi) 20 juni, Zaterdag 21 juni (jeugd en senioren) en zondag 22 juni (recreanten en topklasse).

Via www.vcsec.nl/beachtoernooi/programma en www.vcsec.nl/beachtoernooi/inschrijven treffen jullie alle info aan over het totale programma en het digitale inschrijfformulier.

Informatie over de extra uitgebreide jeugdactiviteiten is te lezen op www.vcsec.nl/beachtoernooi/jeugdactiviteiten.