Een week geleden vond onze feestavond plaats in het kader van de afsluiting van ons 60 jarig jubileumjaar. We kijken nog even terug met enkele foto’s.

Heb jij ook foto’s gemaakt stuur ze naar info@vcsec.nl voor ons archief. Het was een super avond met een prima opkomst van leden, oud-leden en ook ouders. Allen beleefden een onvergetelijke avond. Dames 1 kreeg natuurlijk nog extra aandacht tijdens hun huldiging ter gelegenheid van het behalen van hun kampioenschap.Geweldige optredens van Marleen Rutten, Diana Olierook, Co Hases (Roel Imfeld) en onze DJ Harald Verjans (allemaal Toppers). De spontane optredens van onze eigen leden, Dames 1, John Hendriks en Jim Vercauteren, voegden hier nog iets extra’s aan toe (filmpjes zijn beschikbaar). De feest locatie “De Post” en de Catering van “Pommes Valkenburg” vielen goed in de smaak. Verder nog dank aan Joy Flowers voor de mooie bloemen als decoratie, Mora voor het beschikbaar stellen van de snacks en Susanne Eggen voor het bakken en meisjes C voor het uitdelen hiervan en Axel voor het selecteren van de getoonde foto’s. Voor de rest natuurlijk dank aan iedereen die op welke manier dan ook meegeholpen heeft deze dag tot een succes te maken. Zie voor meer foto’s onze facebookpagina.