Onze jeugd heeft een super volleybalkamp achter de rug. 26 jeugdleden gingen mee naar het buitentoernooi van ADC

WP_20150606_12_07_47_Pro

en bleven hier ook in tenten overnachten. Onderstaand in korte zinnen een verslag. Samen vertrekken vanuit Valkenburg. Alle materialen meeslepen. Tenten inrichten. Luchtkussens oppompen. Geweldige weersomstandigheden. Leuke volleybalwedstrijden. Veel waterpret. Diverse spelletjes. Tosti’s gegeten. Chips en snoep. Frites en snacks. Veel drinken i.v.m. weer. Caroline en Fleur op bezoek. Het wordt donker. Slaapplaatsen klaar maken. Het is donker in de tenten. Gelukkig zijn er zaklantaarns. Tenten sluiten. Zijn benieuwd af er ook geslapen wordt. Oudste jeugd en enkele ouders nog even naar feestavond ADC.  Onrustige nacht in de tenten. Weinig slaap. Sommigen vonden het gezellig op het feestje. Was een beetje koud vannacht. Inpakken in slaapzakken.

WP_20150606_21_02_06_Pro

 

 

Iedereen was vroeg wakker en weer actief. Aggregaat starten blijkt toch een kunst te zijn. Lekker samen ontbijten. Gekookt eitje, broodjes, beleg, zoet, peperkoek, melk, koffie, thee, sinas appelsap etc.etc. Gezongen voor jarige Axel.

 

WP_20150607_08_27_59_Pro

 

 

En dan toch opruimen. Tenten leeg maken, tenten afbreken, alle spullen in auto’s laden. Afscheid nemen. Kinderen inladen en terug naar huis brengen.

WP_20150607_10_20_01_Pro

 

 

Het was een super gezellig kamp. Organisatie, begeleiders en ouders bedankt voor de organisatie en hulp. Voor de jeugd zijn er nu nog 2 trainingen op donderdag en dan volleybalzomerstop.

Een volledig fotoalbum is te vinden op onze Facebook pagina.