Volgende week dinsdag zal weer een sportdag georganiseerd worden voor alle lagere scholen in de Gemeente Valkenburg aan de Geul. Vijf verenigingen uit Valkenburg aan de Geul houden op dinsdag 27 augustus een sportdag voor leerlingen van de groepen 3 en 4 van basisscholen in de gemeente. Valkenburg. In totaal zullen zo’n 240 kinderen in en rond sport- en recreatiecentrum De Polfermolen in actie komen. Zij kunnen kiezen uit de volgende sporten: judo, hockey, voetbal, zwemmen en volleybal. De volleybal activiteiten zullen door onze vereniging verzorgt worden. Op 6 CMV velden zullen de  kinderen kennis maken met de volleybal sport. Om e.e.a. zo goed mogelijk te begeleiden kunnen we nog vrijwilligers gebruiken die hierbij kunnen helpen. Dus kun je deze  dag (of een ½ dag) assisteren stuur dan snel een mailtje naar onze jeugdcoördinator John Hendriks.Dinsdag 27 augustus in en rond de Polfermolen.

Onderstaand bericht hierover op TV Valkenburg
Op dinsdag 27 augustus vindt de jaarlijkse schoolsportdag plaats. Deze sportdag, voor alle leerlingen van de groepen 3 en 4 van de Valkenburgse basisscholen, wordt georganiseerd door diverse sportverenigingen.

De verenigingen bieden deze activiteiten aan om de kinderen kennis te laten maken met hun sport en zo dus ook nieuwe leden te werven.

In totaal zullen er zo’n 240 kinderen op deze dag tegelijk aan het sporten zijn in en rond de Polfermolen. De verenigingen worden bij de uitvoer ondersteund door stagiaires van het Stella Maris college.

De volgende sporten komen aan bod:
Judo: aangeboden door judovereniging KANO;
Hockey: aangeboden door hockeyvereniging Sjinborn;
Voetbal; aangeboden door voetbalvereniging Walram;
Zwemmen: aangeboden door zwemclub Valkenburg;
Volleybal: aangeboden door volleybalvereniging SEC.