De eerste 3 weken van de Smashball lessen op de Basischolen van Valkenburg zitten er op.

2015-11-15 Rio Bus2

 

Berg en Terbijt, Houthem en Vilt sloten deze week grotendeels het project af. Als ondersteuning op de lessen was de Limburg Rio bus aanwezig in Berg en Terblijt, Houthem en Vilt. De jeugd kon de bus bezichtigen en de aanwezige spellen spelen. Onderstaand enige info over deze bus van topsport Limburg.De Limburg Rio bus is het symbool van de Rio 2016 campagne. Rondom deze campagne zullen diverse activiteiten worden georganiseerd, die in de periode 2013-2016 Limburg(ers) zullen linken aan het gedachtegoed van ‘het beste uit jezelf halen’, ‘I Go for Gold’ en de Olympische Spelen in Rio.

In Broekhem werd vandaag het Smash Ball project voor de kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisscholen de Plenkert en St. Joseph na 3 weken afgesloten door het spelen van wedstrijdjes. Tussen door kregen de sporters maar ook de overige klassen nog bezoek van de Mascotte van topsport Limburg.

 

2015-11-18 smash ball st. joseph 4 mascotte

 

Naast de S.E.C. vrijwilligers werden de lessen deze week gegeven door Max Slabbers (NevoBo docent) en Kim van den Boorn (speelster Jaroco As België) en Marijn Kessels (speler van Heren 1 Peelpush).

Als afsluiting ontving de school nog een zak met smash ballen zodat ook tijdens de gymlessen dit spelletje gespeeld kan worden.

De kinderen kregen nog een sportcheque aangeboden om 4 gratis volleybal lessen bij VC S.E.C. bij te wonen.

Voor meer info en foto’s kijk ook op onze Facebook pagina.

Volgende 3 weken worden de scholen van Berg en Terblijt (nog 1 week), OBS Broekhem en Sibbe bezocht.

 

2015-11-18 smash ball st joseph 6 mascotte