Zaterdag 14 september (meisjes en Jongens C) en zondag 15 september (meisjes en Jongens A en B) zijn er selectie trainingen te Nederweert voor jonge volleyballers die hun talenten verder willen ontwikkelen. Iedereen die geselecteerd wordt kan dan vanaf 29 september wekelijks deel nemen aan de regiotrainingen die eveneens in Nederweert plaatsvinden. Voor onze vereniging zullen Esmeé Simons en Sanne Marx (meisjes B), Femke van Liere (meisjes A) en Youri Janssen (jongens A) aan de selectietrainingen deel nemen. Sem Wenders speler van het combi jongens b team zal meedoen bij de jongens B.

Spannend! Allemaal veel  succes en geniet van de ervaring die je in ieder geval opdoet.

100_7730

 

 

 

 

 

 

 

 

Regio Zuid

Regio Zuid biedt regiotrainingen aan in de ‘oude’ speelgebieden Zuid-West en Zuid-Oost. Deze extra trainingen zijn speciaal bedoeld voor jeugdspelers met een bovengemiddelde aanleg en motivatie. De regiotrainingen vormen een goede aanvulling op de clubtrainingen.
Regiotrainingen speelgebied Zuid-West In dit speelgebied bestaan de regiotrainingen uit zestien trainingen die aangeboden worden op de volgende locaties: •Dordrecht: voor A- en de A+ jeugd (meisjes en jongens) •Ridderkerk: voor C- en B-jeugd (meisjes en jongens) •Oosterhout: voor C- en B-jeugd (meisjes en jongens)

Regiotrainingen speelgebied Zuid-Oost In dit speelgebied bestaan de regiotrainingen uit circa twintig trainingen die aangeboden worden op de volgende locaties: •Nederweert: voor A-, B- en C-jeugd (meisjes en jongens) •Gemert: voor C- en B-jeugd (meisjes) •Boekel: voor C- en B-jeugd (jongens)

Alle regiotrainingen zijn onder leiding van een gelicentieerde hoofd- en assistent-trainer. Het trainingsseizoen start met een selectietraining en wordt afgesloten met een eindtoernooi. Tijdens het seizoen vindt er een informatiebijeenkomst plaats voor verenigingstrainers en de ouders/verzorgers van de deelnemers.

Voor vragen over de regiotrainingen kan je contact met ons opnemen via 040 – 238 1074 / 06 – 5259 9980 of mail naar eric.craemers@nevobo.nl.