Beste leden en vrienden van VC S.E.C.,  Het stemmen is gestart. Stem op Frank Marx.

1981 Heren 1 met Jacques neutelings en Frank Marx sec 50 jaar 002

Foto uit 1981 Heren 1 met trainer Jacques Neutelings en teambegeleider Frank Marx.

Ga op Facebook naar Sportgala Valkenburg Aan de Geul zoek de foto van Frank Marx en like deze.

Dit jaar zal er voor de Gemeente Valkenburg aan de Geul een sportgala plaatsvinden. Dit zal gebeuren op 2 november 2015, Chateau St. Gerlach. Onderstaand meer info. Tijdens deze avond worden ook prijzen uitgereikt in diverse categorieën.
Jullie kunnen mee bepalen wie sportheld van Valkenburg wordt in een bepaalde categorie. Deze week kan gestemd worden voor de beste vrijwilliger.
In deze categorie is ons lid en jarenlange vrijwilliger Frank Marx genomineerd. Frank is al sinds 1978 lid van onze vereniging en heeft in al die jaren steeds diverse functies bekleed (teambegeleider, Scheidsrechter, Arbitrage coördinator, Bestuurslid, Coördinator wedstrijdzaken, materialenbeheerder etc. etc. In zijn functies is Frank jarenlang elke thuiswedstrijd aanwezig geweest maar ook honderden wedstrijden gefloten. De nominatie is een blijk van waardering voor zijn vrijwilligerswerk bij VC S.E.C. Help Frank aan veel stemmen zodat hij de prijs in de wacht kan slepen. Frank verdient het in ieder geval.
Het sportgala wordt georganiseerd door de sportraad, de combinatiefunctionarissen van de gemeente Valkenburg aan de Geul en TV Valkenburg. Het sportgala wordt live uitgezonden op 2 november en er worden per categorie mooie prijzen uitgereikt aan de winnaar(s).

Nomineer nu jouw sportheld van Valkenburg aan de Geul in de volgende categorieën:
1. Jeugdsportprijs (Talent van het jaar);
2. Beste individuele (amateur)sporter;
3. Beste sportteam;
4. Beste vrijwilliger*.
* Van een sportvereniging of anderzijds als vrijwilliger met sport verbonden.

Ter verduidelijking hieronder de uitleg van de stemprocedure

De stemprocedure bestaat uit 2 afzonderlijke delen.
Door het publiek kan uitsluitend via de facebooksite van het Sportgala Valkenburg a/d Geul gestemd worden. Dit kan door middel van het geven van een like aan de foto van de genomineerde. Op 29 oktober om 12:00 uur sluit deze stemming. Degene met de meeste stemmen ontvangt 6 punten de nummer 2, 4 punten en de nummer 3, 2punten.

Op vrijdag 29 oktober zal er afzonderlijk gestemd worden door een jurypannel bestaande uit de leden van de Sportraad en de Combinatie functionarissen. Uit deze stemmen zal uiteindelijk een 1e, 2e en 3e plaats komen in elke categorie. Aan de 1e plaats wordt wederom 6 punten gekoppeld, 2e plaats 4 punten en de 3e plaats 2 punten. Dit alles gebeurd onder het toeziend oog van een notaris.

Deze 2 scores samen zullen de uiteindelijke winnaars bepalen. Indien er sprake is van een gelijke stand dan is de stem van de jury doorslaggevend.